ویزای کانادا

۲۵ آبان ۱۳۹۸
۱۱:۲۹:۵۶
admin
نظرات (0)

 

از آنجایی که روند دریافت و اخذ ویزا کانادا کمی پیچیده است، گروه مشاوران مهاجرتی آتلانتیک در نظر دارد تا در این مقاله ضمن راهنمایی علاقه مندان، مدارک لازم برای ویزای کانادا (ویزای توریستی، تحصیلی و کاری) را شرح دهد.

 

بطور کلی متقاضیان برای دریافت ویزای کانادا به مدارکی نیاز دارند که برخی از آن ها جامع و عمومی هستند و برخی دیگر متناسب با درخواست هر متقاضی (ویزای کاری کانادا و ویزای تحصیلی کانادا) متفاوت می باشد. که قرار است در زیر به شرح هر یک بپردازیم.

 

 

 

مدارک لازم برای ویزای کانادا

 

 

 

مدارک لازم برای ویزای تحصیلی کانادا

چنان چه قصد ادامه تحصیل در مدارس و یا دانشگاه های کانادا را دارید، نیازمند دریافت ویزای کانادا هستید.

 

از آنجایی که ویزای تحصیلی کانادا، یکی از انواع ویزاهای مهاجرتی می باشد، همواره اداره مهاجرتی کشور کانادا بر روی ارائه مدارک لازم برای اخذ این ویزا، سخت گیری بیشتری از خود نشان می دهد.

 

اما بطور کلی متقاضیان جهت اخذ این  ویزای کانادا  لازم است مدارک زیر را ارائه دهند:

ارائه اصل پاسپورت به همراه یک قطعه عکس ۳.۵ * ۴.۵

تکمیل فرم مربوط به اطلاعات خانوادگی

این فرم مربوط به اطلاعات شخصی هر فرد می باشد. لازم به ذکر است که در صورت همراهی سایر اعضای خانواده لازم است تا در این فرم به سفارت اطلاع داده شود.)

 

تکمیل فرم مربوط به دریافت ویزای تحصیلی کانادا

تکمیل فرم مربوط به اخذ ویزای کانادا بصورت آنلاین می باشد و لازم است متقاضی حتما آن را بعد از کامل کردن، Validate  کند.

 

تکمیل فرم Custodian

در صورتی که سن متقاضی از ۱۸ سال کمتر باشد، لازم است فرم Custodian که مربوط به تعیین قیم می باشد را کامل کرده و پس از آن، گواهی توسط یک وکیل امضا شود.

 

ارائه فرم توصیه نامه

جهت ثبت نام لازم است این فرم از سوی مدیر مدرسه متقاضی کامل شود. همچنین در صورت دریافت ویزای دانشجویی، خود دانشگاه و یا کالج مقصد تعیین می کند که توسط چه کسی تکمیل شود.

 

ارائه رسید پرداخت شهریه مدرسه و یا دانشگاه

دریافت نامه پذیرش از مدرسه یا دانشگاه ( نامه LOA)

بیشتر بخوانید  شرایط زندگی در استان بریتیش کلمبیا کانادا

با پرداخت شهریه لازم، این نامه از سوی مدرسه و یا دانشگاه، صادر می شود.

 

 

 

ارائه کارنامه متقاضی در ۳ سال گذشته

متقاضی لازم است برای گرفتن این ویزای کانادا تمام ریز نمرات خود ترجمه کرده تا آن را جهت ثبت نام در مدارس یا دانشگاه مورد نظر ارائه دهد.

 

ارائه کارت واکسیناسیون

جهت ثبت نام در مدارس و یا دانشگاه های کانادا، متقاضی باید این کارت را بصورت ترجمه شده ارائه دهد.

 

دریافت تاییدیه مدارک دانشگاهی برای ثبت نام در کالج و یا دانشگا های کانادا از سیستم WES

در صورت دریافت ویزای تحصیلی کانادا و ثبت نام در کالج، لازم است تا متقاضی تاییدیه مدارک خود را از سیستم WES (سیستم ارزیابی بین المللی دانشگاه های آمریکا و کانادا ) دریافت نماید. ( دریافت این تاییدیه حدودا ۱ ماه طول می کشد.)

 

همچنین لازم است تا متقاضی برای دریافت این تاییدیه، هزینه بالغ بر ۳۰۰ دلار را پرداخت نماید.

 

ارائه مدارک مالی و برخورداری از تمکن مالی متقاضی

چرا که برای گرفتن ویزای کانادا لازم است تا متقاضی به اداره مهاجرتی نشان دهد که توانایی پرداخت هزینه های تحصیلی خود را دارد.

 

 

 

همچنین لازم به ذکر است در صورت متاهل بودن، متقاضی باید سند ازدواج خود را نیز ارائه دهد.

 

 

 

مدارک لازم برای ویزای توریستی کانادا

در حال حاضر تعداد متقاضیانی که قصد دریافت ویزای توریستی کانادا را دارند بیشتر از متقاضیانی است که جهت تحصیل و کار به اداره مهاجرتی مراجعه می کنند زیرا این ویزا که بصورت ویزای مولتی کانادا (ویزای ۵ ساله ) برای متقاضیان ارائه می شود به فرد این امکان را می دهد که تا پایان این مدت ۵ ساله، به کانادا سفر کند و هر بار به مدت ۶ ماه در ان جا اقامت داشته باشد.

 

اما برای دریافت این ویزا نیز لازم است تا متقاضیان مدارک خاصی را ارائه دهند.

 

این مدارک به شرح زیر می باشد:

 

ارائه اصل پاسپورت با داشتن اعتبار حداقل ۱ ساله به همراه یک قطعه عکس ۳.۵ * ۴.۵ (بصورت رنگی با بک گراد سفید)

ارائه همه پاسپورت های قبلی با داشتن مهر ویزای کانادا

تکمیل فرم مربوط به اطلاعات فردی و خانوادگی

ارائه شناسنامه همراه با کارت ملی بصورت ترجمه شده

ارائه مدارک مالی بصورت ترجمه شده ( که شامل نامه مربوط به تمکن مالی به همراه مهر امور بین المللی بانک، سند اتومبیل، اجاره نامه، خرید اوراق بهادار یا سهام و گردش ۴ ماهه حساب بلند مدت می باشد)

همچنین افرادی که دعوت نامه ندارند، لازم است تا برنامه سفر، رزرو هتل و بلیت های رفت و برگشت خود را نیز ارائه دهند.

بیشتر بخوانید  هوم استی (Homestay) در کانادا

لازم به ذکر است که در صورت متاهل بودن متقاضی، لازم است تا سند ازدواج نیز بصورت ترجمه شده ارائه شود.

 

همچنین در صورت همراه بودن فرزندان نیز لازم است تا گواهی مربوط به اشتغال تحصیل فرزندان، بصورت ترجمه شده ارائه شود.

 

 

 

شرایط گرفتن ویزای کانادا تضمینی

 

 

 

مدارک لازم برای ویزای کاری کانادا

در صورت دریافت ویزای کاری کانادا نیز لازم است تا متقاضی مدارک خاصی را ارائه دهد؛ بطوری که مدارک لازم برای دریافت این ویزای کانادا به شرح زیر است:

 

دریافت نامه کارفرما و یا شرکت کانادایی که قصد همکاری با شما را دارند.

دریافت تاییدیه از اداره Positive Labour Market Opinion ( اداره منابع انسانی و توسعه مهارت های کانادا)

ارائه مدارک مالی بصورت ترجمه شده برای نشان دادن برخورداری از تمکن مالی

ارائه گواهی عدم برخورداری از سو پیشینه

ارائه گواهی از سلامت جسمانی

ارائه مدارک مربوط به زبان (مدرک زبان انگلیسی، آیلتس هفت به بالا و یا مدرک زبان فرانسوی B2 لازم است.)

 

 

گروه مهاجرتی آتلانتیک

 

گروه مهاجرتی آتلانتیک متشکل از تیمی با تجربه و کارآمد می باشد که همواره در تلاش است که با مشاوره و راهنمایی های مناسب بتواند برای علاقه مندانی که قصد مهاجرت به کانادا را دارند اقامتی راحت و مطمئن را فراهم نماید.

 

در واقع متقاضیان مشاوره با مراجعه به گروه آتلانتیک می توانند تمامی مراحل مربوط به مهاجرت و مدارک لازم برای ویزای کانادا تضمینی را با کمک متخصصان و مشاوران تیم آتلانتیک، با آسان ترین و قانونی ترین روش ها تکمیل نمایند.

 

شما می توانید جهت انجام امور مهاجرتی خود به کشور کانادا، هم اکنون با مشاوران آتلانتیک تماس بگیرید.


اشتراک گذاری:
موضوعات مرتبط:
برچسب‌ها: ،
بازدید:

[ ]
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به bnaser است.